når alt er over.

onsdag. for 3 dager siden så sto jeg sammen med 24 andre ungdommer på scenen på Støperiet her i Tønsberg. sammen spilte vi Robin Hood. denne helgen har vært fylt av masse glede, latter, tull, tøys og tårer. åh, fint har det vært. lørdagen var ikke vår beste dag på scenen, men på søndagen gav vi absolutt alt vi hadde. den siste forestillingen var den beste jeg har spilt hittil, selv om den endte i tårer for en av mine beste venner er nå tvunget til å pensjonere seg i en alder av 19 pga kulturskolens rimelig dumme aldersgrense. 
jeg lider nå av etter-forestillings-depresjon, ja det finnes, og det er helt forferdelig. nå sitter jeg og ser igjennom bilder som en av foreldrene tok av oss da vi sto på scenen og hører på happy av c2c, derek martin, sangen vi avsluttet hver forestilling med. jeg har veldig lyst å dele noen bilder fra produksjonsuken og helgen med dere!

taran og jeg.jeg var så heldig at jeg fikk spille Lady Marion heheh


vi fikk en rimelig bra anmeldelse av fredrik rütter(!!!) det er egentlig ganske stort.

skulle ønske alle dere kunne fått sett det :)) hih. ha en fin kveld videre! 

lately.

det er tohundre og femtifem dager siden jeg senest blogget. i løpet av de, ikke så veldig få, dagene så har jeg opplevd så ekstremt mye fint. jeg har vært på min første festival - slottsfjellfestivalen, noe som var en opplevelse jeg sent kommer glemme og jeg skal selfølgelig dit i år igjen. jeg har også feriert på korfu og kurert festivaldepresjonen, men det skumleste og mest spennende jeg har gjort er å startet på videregående. fy fasan så bra jeg har det på dramalinjen. jeg har fått noen ufattelige gode venner som jeg har blitt ekstremt glad i på noen få måneder. 
da 13 ble til 14 var jeg spent på hva det nye året har å by på og jeg tenkte vise dere hva jeg har gjort de to seneste månedene.

jeg har sunget høyt til on our way av the royal consept og ledd himla mye med de beste.

forrige helg turet mine aller beste venner og jeg til oslo for å først shoppe i oslo og for å så på søndagen se den kjekkeste mannen alive: jared leto og co live i oslo spektrum.

etter to og en halv time i kø i sur vind og kaldt vær så kom vi endelig inn og vi var stoka som faen. (hadde selfølgelig laget våre egne t-skjorter og var rimelig fornøyde. de skal brukes igjen).

skotske twin atlantic varmet opp og var himla bra og ikke minst skjønne. anbefaler alle å høre på dem!

så entret thirty seconds to mars endelig scenen!!

fy fasan jeg har aldri gråt så mye under en konsert før og alt var bare helt fantastisk.

verdens kjekkeste 43 åring!! 

på toget hjem så havnet vi tilfeldigvis vedsiden av noen som også hadde vært på konserten og da hun ene plukket frem den ene trummestikken som shannon hadde kastet ut til publikum så måtte vi bare ta et bilde med den haha.

har hatt det så himla fint hittils og forventningene til dette året er skyhøye. håper alt er bare med dere om dere som leser bloggen min fortsatt finnes der hehe. 

 


 

kaffe, snekkerbukse, oliventre og blomsterkranser.

i dag har jeg vært på kafé med fine venner fra klassen..

så satt vi under et oliventre..

senere møtte jeg opp med de kjæreste og lagde noen fine blomster kranser..

jeg rappet ingeborgs fine snekkerbukse, mens hun farget håret rosa, som endte opp med å bli veldig, veldig lyserosa.. ( tærne mine er teipet, ikke skitne)

jeg har hatt en varm og finfin dag og i morgen får jeg vitnemålet mitt, det jeg skal ha på meg er ganske så superb og kunne ikke vært gladere.

håper dere har hatt en fin dag!!

se min kjole.

nå har jeg endelig investert en vitnemålsutdelingskjole. åh, den er fin og jeg gleder meg til å bruke den.

den er mye finere på og med en sikkerhetsnål i livet så sitter den nok som en smekk + et par store 90-talls sandaler og røde lepper blir dette superb.


tumblær

jeg er forelsket i tumblr. helt absolutt forelsket. det er der all min inspirasjon kommer fra, i tillegg til bloggen til elise, lea, hennie, sverre, coffeeworld osv. så tenkte ha sånne "tumblr inspo"-ting tang høres det bra ut? ja? ja. ok jeg bare sier det jeg.

 

  
 
 
 

 in-the-comet.tumblr.com

intro.

hei. jeg vil bare begynne med å si at jeg er ikke så veldig flink til å blogge, men dette er noe jeg har hatt lyst til en god stund nå så jeg skal virkelig prøve mitt beste. jeg heter frida og er snart 16 år. 


(jeg har noen av de fineste vennene man kan tenke seg. bildet er tatt for over et år siden og jeg(lengst frem i kjolen og som gjør noe rart med hendene) føler at jeg har modnet i både stilen og personligheten)

 

 jeg går mitt siste år på ungdomsskolen og om 5 dager så er jeg endelig ferdig med 10 år på grunnskolen(!!!). jeg gleder meg noe helt vilt og denne sommeren skal bli den beste på lenge. nå snart, dagen etter vitnemålsutdelingen, så tar jeg og mamma toget til sverige for å feire fineste midsommar med min herlige slekt. så, den 18 juli begynner det jeg har ventet så himlans lenge på; SLOTTSFJELLFESTIVALEN. åh fy søren. tre dager med herlige venner og fantastiske band bare et stenkast unna. og så etter det så skal jeg til korfu og slappe med familien min. sånn nå har jeg sagt hva jeg skal disse to kommende månedene. wop wop. 

 


så når vinden blir kaldere og bladene endrer farge begynner jeg mest sannsynligvis på dramalinjen på greveskogen, noe jeg vil av hele mitt hjerte, men hvis ikke så er det andre alternativet ikke så ille heller; medialinjen på horten. da kommer jeg heldigivs gå i klasse med fineste taran. det kommer nok til å bli bra uansett tror jeg. hihi. noe av dere kommer se mest, eller lese mest, her på bloggen er om reiser, musikk, mote(selv om jeg hater å ta bilder av meg selv) og andre ting som kleine jeg fikser og gjør og skriver om. 


 

p.s tv-serie, musikk, bøker og venner opptar det meste av den "dyrbare" tiden min.

 

 

ha en fin kveld videre!info

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne Her.

arkiv

Mars 2014 Februar 2014 Juni 2013design

Hanne