lately.

det er tohundre og femtifem dager siden jeg senest blogget. i løpet av de, ikke så veldig få, dagene så har jeg opplevd så ekstremt mye fint. jeg har vært på min første festival - slottsfjellfestivalen, noe som var en opplevelse jeg sent kommer glemme og jeg skal selfølgelig dit i år igjen. jeg har også feriert på korfu og kurert festivaldepresjonen, men det skumleste og mest spennende jeg har gjort er å startet på videregående. fy fasan så bra jeg har det på dramalinjen. jeg har fått noen ufattelige gode venner som jeg har blitt ekstremt glad i på noen få måneder. 
da 13 ble til 14 var jeg spent på hva det nye året har å by på og jeg tenkte vise dere hva jeg har gjort de to seneste månedene.

jeg har sunget høyt til on our way av the royal consept og ledd himla mye med de beste.

forrige helg turet mine aller beste venner og jeg til oslo for å først shoppe i oslo og for å så på søndagen se den kjekkeste mannen alive: jared leto og co live i oslo spektrum.

etter to og en halv time i kø i sur vind og kaldt vær så kom vi endelig inn og vi var stoka som faen. (hadde selfølgelig laget våre egne t-skjorter og var rimelig fornøyde. de skal brukes igjen).

skotske twin atlantic varmet opp og var himla bra og ikke minst skjønne. anbefaler alle å høre på dem!

så entret thirty seconds to mars endelig scenen!!

fy fasan jeg har aldri gråt så mye under en konsert før og alt var bare helt fantastisk.

verdens kjekkeste 43 åring!! 

på toget hjem så havnet vi tilfeldigvis vedsiden av noen som også hadde vært på konserten og da hun ene plukket frem den ene trummestikken som shannon hadde kastet ut til publikum så måtte vi bare ta et bilde med den haha.

har hatt det så himla fint hittils og forventningene til dette året er skyhøye. håper alt er bare med dere om dere som leser bloggen min fortsatt finnes der hehe. 

 


 info

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne Her.

arkiv

Februar 2014 Juni 2013design

Hanne