kaffe, snekkerbukse, oliventre og blomsterkranser.

i dag har jeg vært på kafé med fine venner fra klassen..

så satt vi under et oliventre..

senere møtte jeg opp med de kjæreste og lagde noen fine blomster kranser..

jeg rappet ingeborgs fine snekkerbukse, mens hun farget håret rosa, som endte opp med å bli veldig, veldig lyserosa.. ( tærne mine er teipet, ikke skitne)

jeg har hatt en varm og finfin dag og i morgen får jeg vitnemålet mitt, det jeg skal ha på meg er ganske så superb og kunne ikke vært gladere.

håper dere har hatt en fin dag!!

se min kjole.

nå har jeg endelig investert en vitnemålsutdelingskjole. åh, den er fin og jeg gleder meg til å bruke den.

den er mye finere på og med en sikkerhetsnål i livet så sitter den nok som en smekk + et par store 90-talls sandaler og røde lepper blir dette superb.


tumblær

jeg er forelsket i tumblr. helt absolutt forelsket. det er der all min inspirasjon kommer fra, i tillegg til bloggen til elise, lea, hennie, sverre, coffeeworld osv. så tenkte ha sånne "tumblr inspo"-ting tang høres det bra ut? ja? ja. ok jeg bare sier det jeg.

 

  
 
 
 

 in-the-comet.tumblr.com

intro.

hei. jeg vil bare begynne med å si at jeg er ikke så veldig flink til å blogge, men dette er noe jeg har hatt lyst til en god stund nå så jeg skal virkelig prøve mitt beste. jeg heter frida og er snart 16 år. 


(jeg har noen av de fineste vennene man kan tenke seg. bildet er tatt for over et år siden og jeg(lengst frem i kjolen og som gjør noe rart med hendene) føler at jeg har modnet i både stilen og personligheten)

 

 jeg går mitt siste år på ungdomsskolen og om 5 dager så er jeg endelig ferdig med 10 år på grunnskolen(!!!). jeg gleder meg noe helt vilt og denne sommeren skal bli den beste på lenge. nå snart, dagen etter vitnemålsutdelingen, så tar jeg og mamma toget til sverige for å feire fineste midsommar med min herlige slekt. så, den 18 juli begynner det jeg har ventet så himlans lenge på; SLOTTSFJELLFESTIVALEN. åh fy søren. tre dager med herlige venner og fantastiske band bare et stenkast unna. og så etter det så skal jeg til korfu og slappe med familien min. sånn nå har jeg sagt hva jeg skal disse to kommende månedene. wop wop. 

 


så når vinden blir kaldere og bladene endrer farge begynner jeg mest sannsynligvis på dramalinjen på greveskogen, noe jeg vil av hele mitt hjerte, men hvis ikke så er det andre alternativet ikke så ille heller; medialinjen på horten. da kommer jeg heldigivs gå i klasse med fineste taran. det kommer nok til å bli bra uansett tror jeg. hihi. noe av dere kommer se mest, eller lese mest, her på bloggen er om reiser, musikk, mote(selv om jeg hater å ta bilder av meg selv) og andre ting som kleine jeg fikser og gjør og skriver om. 


 

p.s tv-serie, musikk, bøker og venner opptar det meste av den "dyrbare" tiden min.

 

 

ha en fin kveld videre!info

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne Her.

arkiv

Juni 2013design

Hanne